Tammikuun kurssi 2021 – Turku

2980,00 €

Tietoa kurssista

 • Tammikuun alusta toukokuun puoliväliin kestävä lääketieteen valmennuskurssi.
 • Ryhmässä on fysiikassa ja kemiassa enintään 16 oppilasta/opettaja, biologiassa enintään 24 oppilasta/opettaja.
 • Turun kursseilla biologian opetus järjestetään kätevästi ryhmäetäopetuksena. Opetus tapahtuu jokaisella ryhmällä aikataulussa merkittyyn aikaan siten, että opetus on yksilöllistä ja samanlaista kuin fysiikan ja kemian tunneilla. Ero on vain siinä, että biologian opettaja tulee luoksesi netin avulla. Tarvitset tätä varten internetyhteyden ja joko kannettavan tai pöytätietokoneen.

Ryhmävaihtoehdot

Huom! Opetuksen kokonaismäärä on sama kaikissa ryhmissä!

 • Aamuryhmä
  Opetus on arkipäivisin klo 9:15-12:15. Opetusta on yleensä 3 päivänä viikossa.
 • Iltapäiväryhmä
  Opetus on arkipäivisin klo 12:45-15:45. Opetusta on yleensä 3 päivänä viikossa.
 • Aamu + kokopäiväryhmä
  Tämä ryhmä on erinomainen, jos haluat säästää matkoissa. Opetuspäivät ovat pidempiä, joten niitä on harvemmin. Opetus on arkipäivisin, joka toinen kerta klo 9:15-12:15 ja joka toinen klo 9:15-15:45. Opetusta on yleensä 2 päivänä viikossa.

Tyypillisesti kunkin aineen opetusta (biologia, fysiikka ja kemia) on kerran viikossa. Joulu- ja talvilomalla pidetään tauko. Kaikki harjoituskokeet järjestetään lauantaisin aikavälillä 23.1-8.5.2021.

Ilmoittautuessasi maksat pelkän varausmaksun (700 € tai 650 €, jos et tarvitse lainatablettia). Kurssin loppulasku laskutetaan jälkikäteen valitsemissasi erissä (erät kuukauden välein).

Huom! Ajantasaiset vapaat opetusryhmävaihtoehdot löydät alla olevista pudotusvalikoista! Jos et löydä enää haluamaasi ryhmävaihtoehtoa alla olevista pudotusvalikoista, tarkoittaa se sitä että kyseinen ryhmä on jo valitettavasti täynnä.

Poista

Kuvaus

Kurssi sisältää

 1. Yhteensä 55 opetuskertaa, joista 48 opetuskertaa, eli 144 tuntia on yksilöllistä opetusta.
  • Ryhmässä on fysiikassa ja kemiassa enintään 16 oppilasta/opettaja, biologiassa enintään 24 oppilasta/opettaja.
 2. 7 kpl oikeissa koesaleissa tehtävää simuloitua harjoituskoetta.
 3. Henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan.
  • Henkilohtainen opiskeluvalmennus alkaa syyskuun alussa 2020.
 4. Kurssimateriaalin (Mafynetti ja tabletti) saat kaikilla kursseilla haluamanasi ajankohtana ilmoittautumisen jälkeen, mutta kuitenkin aikaisintaan kesäkuun 2020 alussa.
  • Voit kuitenkin ottaa Mafynetin käyttöön saamallasi lunastuskoodilla omalla laitteellasi välittömästi ilmoittautumisen jälkeen.
  • Lataa mafynetti tästä
 5. Turun kursseilla biologian opetus järjestetään kätevästi ryhmäetäopetuksena. Opetus tapahtuu jokaisella ryhmällä aikataulussa merkittyyn aikaan siten, että opetus on yksilöllistä ja samanlaista kuin fysiikan ja kemian tunneilla. Ero on vain siinä, että biologian opettaja tulee luoksesi netin avulla. Tarvitset tätä varten internetyhteyden ja joko kannettavan tai pöytätietokoneen.

Opetustilat ja aikataulut

Opetustilat sijaitsevat Turun rautatieaseman ja Kauppatorin läheisyydessa osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 21-23 F.

Kurssiaika: 4.1-18.5.2021

Kurssin hinta

2980 €, kaverialennus 5 %. Saadaksesi kaverialennuksen, ilmoita kaverin nimi kassalla sitä kysyttäessä. Uusija-alennus -10%. Saadaksesi uusija-alennuksen valitse kassalla olevasi uusija sitä kysyttäessä.

Ilmoittautuessasi maksat pelkän varausmaksun (700 € tai 650 €, jos et tarvitse lainatablettia). Kurssin loppulasku laskutetaan jälkikäteen valitsemissasi erissä (erät kuukauden välein).