Syys-joulukuun kurssi 2020-2021 – Jyväskylä

2490,00 €

Huippuedullinen vaihtoehto aikaisin aloittavalle!

Tietoa kurssista

 • Tämä kurssi on paras vaihtoehto, jos voit aloittaa jo syksyllä, mutta budjettisi ei riitä täysimittaiseen Syyskuun tai Marraskuun kurssiin.
 • Opettajat ja opetus ovat samat kuin Syyskuun kurssilla. Erona on, että aineenopetus päättyy joulun jälkeen. Voit kuitenkin harjoitella Mafynetti kurssimateriaalilla pääsykokeeseen asti. Lisäksi teet keväällä kaikki 7 saliharjoituskoetta ja henkilökohtainen opiskeluvalmentaja on apunasi pääsykokeeseen asti. Opiskeluvalmentaja auttaa koetaktiikassa ja kaikessa muussa, mutta ei opeta oppiaineita sinulle.
 • Suurin osa opetuksesta, 45 opetuskertaa, eli 135 tuntia, on yksilöllistä opetusta. Ryhmässä on enintään 16 oppilasta/opettaja.

Ryhmävaihtoehdot

Huom! Opetuksen kokonaismäärä on sama kaikissa ryhmissä!

 • Aamuryhmä
  Opetus on arkipäivisin klo 9:15-12:15. Opetusta on 3 päivänä viikossa
 • Iltapäiväryhmä
  Opetus on arkipäivisin klo 13:00-16:00. Opetusta on 3 päivänä viikossa.

Opetusta on yleisesti 3 opetuskertaa viikossa, yksi opetuskerta jokaista ainetta (biologia, fysiikka ja kemia). Kaikki harjoituskokeet järjestetään lauantaisin aikavälillä 23.1-8.5.2021.

Ilmoittautuessasi maksat pelkän varausmaksun (700 € tai 650 €, jos et tarvitse lainatablettia). Kurssin loppulasku laskutetaan jälkikäteen valitsemissasi erissä (erät kuukauden välein).

Ajantasaiset vapaat opetusryhmävaihtoehdot löydät alla olevista pudotusvalikoista! Jos et löydä enää haluamaasi ryhmävaihtoehtoa alla olevista pudotusvalikoista, tarkoittaa se sitä että kyseinen ryhmä on jo täynnä.

Huom! Vaikka syyskuun jakso on jo alkanut, voit edelleen ilmoittautua kurssille. Hyvitämme kurssin alusta pois jääneet opetuskerrat täysimääräisesti kurssimaksussa.

Poista

Kuvaus

HUOM! Mikäli koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne jatkuu vielä kesän jälkeen, syksyllä alkavien lähikurssien opetus järjestetään aluksi nettiopetuksena. Tällöin normaaliin lähiopetukseen siirrytään heti kun tilanne sen sallii. Voit tutustua nettiopetukseen tästä. Mikäli emme voi tarjota kurssia lähiopetuksena, voit nettiopetuksen sijaan vaihtaa tilauksesi myös etäkurssiin, joka sisältää Mafynetin itseopiskelumateriaalin, opiskeluvalmennuksen ja harjoituskoetilaisuudet.

Kurssi sisältää

 1. Yhteensä 52 opetuskertaa, joista 45 opetuskertaa. eli 135 tuntia on yksilöllistä opetusta.
  • Ryhmässä on enintään 16 oppilasta/opettaja.
 2. 7 kpl oikeissa koesaleissa tehtävää simuloitua harjoituskoetta.
 3. Henkilökohtaisen opiskeluvalmentajan.
  • Henkilohtainen opiskeluvalmennus alkaa syyskuun alussa 2020.
 4. Kurssimateriaalin (Mafynetti ja tabletti) saat kaikilla kursseilla haluamanasi ajankohtana ilmoittautumisen jälkeen, mutta kuitenkin aikaisintaan kesäkuun 2020 alussa.
  • Voit kuitenkin ottaa Mafynetin käyttöön saamallasi lunastuskoodilla omalla laitteellasi välittömästi ilmoittautumisen jälkeen.
  • Lataa mafynetti tästä

Opetustilat ja aikataulut

Opetustilat sijaitsevat Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Asemakatu 11 B, 2. kerros.

Kurssiaika: Opetus on ajalla 1.9.-18.12.2020, harjoituskokeet ajoittuvat välille 23.1.-8.5.2021

Kurssin hinta

2490 €, kaverialennus 5 %. Saadaksesi kaverialennuksen, ilmoita kaverin nimi kassalla sitä kysyttäessä. Uusija-alennus -10%. Saadaksesi uusija-alennuksen valitse kassalla olevasi uusija sitä kysyttäessä.

Ilmoittautuessasi maksat pelkän varausmaksun (700 € tai 650 €, jos et tarvitse lainatablettia). Kurssin loppulasku laskutetaan jälkikäteen valitsemissasi erissä (erät kuukauden välein).