Mafynetti Fysiikan DI-kurssi

195,00 

Tämä on fysiikan sähköinen oppimateriaali DIA-valinnan pääsykokeeseen harjoittelua varten. Lisäksi mukana tulee Fysiikan yo-kurssi. Materiaali on helppo ottaa käyttöön:

 1. Osta kurssi verkkokaupasta
 2. Asenna Mafynetti-sovellus
 3. Käynnistä Mafynetti ja lisää ostamasi kurssi käyttäen lunastuskoodia, jonka sait verkkokaupasta.

Jos olet aiemmin ostanut Fysiikan yo-kurssin voit saada DI-kurssista alennuksen.

Kurssi julkaistaan välittömästi Fysiikan DIA-kokeen koealueen julkaisun jälkeen!

⇩  Katso tarkka tuotekuvaus alempaa!

Osastot: ,

Kuvaus

Materiaali sisältää:

 • Keväällä 2019 DIA-valinnan fysiikan koealue on koko LOPS 2016 mukainen fysiikan oppimäärä. Kurssi päivitetään vastaamaan mahdollisia muutoksia kevään 2020 pääsykoetta varten, kun vaatimukset ilmoitetaan.
 • 4 kpl DI-harjoituskokeita, jotka vastaavat kukin täyspitkää valintakoetta. Kaikkien kokeiden lopussa on nykyistä fysiikan pääsykoetta vastaava lukion oppimäärän ulkopuolinen aineisto ja siihen liittyvät tehtävät.
 • Koska pääsykoe on vaikea, materiaalissa on todella paljon haastavia ja erittäin haastavia tehtäviä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse lähteä korkealta tasolta, koska materiaalissa on kaikentasoisia tehtäviä.
 • Lähes kaikkiin tehtäviin on täydelliset malliratkaisut lukuunottamatta niitä osuuksia, joissa on pedagogisista syistä pelkkä lyhyt vastaus.
 • Materiaaliin kuuluu teoriaosiot, joissa asiat on esitetty niin perusteellisesti, ettet tarvitse pohjatietoja aihealueesta.
 • Kurssi sisältää myös pientehtäväpaketin, jolla voit nopeasti kerrata koko oppimäärän asiat esimerkiksi viimeisellä harjoitteluviikolla ennen koetta. Pientehtävillä kerrataan esim. kaikki kaavat, jotka täytyy osata ulkoa. Fysiikan kertauspaketin laskeminen vie laskunopeudesta riippuen yleensä 4-12 tuntia, missä ajassa kertaat siis koko DI-koealueen oppimäärän!
 • DI-kurssin mukana tulee myös Fysiikan yo-kurssi! Käytä sitä, jos harjoittelet myös yo-kokeeseen. Heti kirjoitusten jälkeen sinun kannattaa vaihtaa DI-kurssiin erityisesti siksi, koska DI-kurssi keskittyy vain DIA-koealueeseen ja sisältää koealueen osalta enemmän tehtäviä. Katso halutessasi yo-kurssin tarkka sisältö.
 • DI-kurssin käyttöoikeus jatkuu 30.6.2020 asti, ja kaikki päivitykset tuona aikana kuuluvat hintaan. Mukana tulevan yo-kurssin käyttöoikeus jatkuu 1.10.2020 asti.

Saatat myös pitää...